Fraude

Lotgenotengroepen online fraude, datingfraude en whatsapp fraude

Lees ervaringen van anderen, reageer en deel

Praten over oplichting zorgt voor opluchting

Online opgelicht worden kan iedereen overkomen. Erover praten kan helpen om te verwerken wat er is gebeurd. Het kan prettig zijn om steun te vinden bij mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. 

Onze online lotgenotengroepen zijn een veilige plek om elkaars ervaringen te lezen, vragen te stellen of je eigen verhaal te delen.

De schaamte zal slijten, maar duurt wel even. Probeer voor ogen te houden dat het iedereen kan overkomen. Doe je verhaal, praat erover, het werkt.

Sylvia, ambassadeur Slachtofferhulp Community

"Als slachtoffer heeft Slachtofferhulp mij goed geholpen. Ik wil nu graag iets terug doen."

Word ook ambassadeur van de online lotgenoten community

Wil je weten welke informatie voor je van belang is? Kijk dan eens in Mijn Slachtofferhulp.

Mijn Slachtofferhulp is een persoonlijke online omgeving van Slachtofferhulp Nederland. In deze omgeving krijg je informatie te zien die aansluit bij je situatie. Op deze manier heb je een gemakkelijk overzicht van de informatie van de website die voor jou van belang is.

Wat zijn andere voordelen van Mijn Slachtofferhulp?

  • Heb je een online adviestool ingevuld en wil je je advies later teruglezen? In Mijn Slachtofferhulp kun je je adviezen gemakkelijk opslaan en later nog eens bekijken.
  • Je krijgt toegang tot aanvullende tips, nieuws en ervaringsverhalen.
  • Vanuit Mijn Slachtofferhulp kun je direct naar de community. Zijn er nieuwe groepen die voor jou interessant zijn? Dan worden ze in Mijn Slachtofferhulp getoond.
  • Je kunt inloggen met dezelfde gegevens als voor de community.