Wie ziet wat in een groep?

Het is belangrijk dat uw privacy in de Community gewaarborgd blijft. U bepaalt wat u wilt delen en op welke manier.

Wie maken gebruik van de Community?

Naast u en andere groepsleden zijn er ook beheerders van Slachtofferhulp Nederland actief op de community. Zij beantwoorden vragen en houden in de gaten of gebruikers zich aan de gedragsregels houden.

Wie kunnen mijn profielgegevens zien?

Uw profiel is zichtbaar voor alle leden van de Slachtofferhulp Community. We raden u aan om niet uw eigen naam te gebruiken, maar een nickname te kiezen. U kunt ervoor kiezen om een foto toe te voegen aan uw profiel. Houd er rekening mee dat iedereen binnen de Community deze foto kan zien. 

Wie kunnen mijn berichten en reacties zien?

De groep waar u lid van bent bepaalt de zichtbaarheid van de berichten en reacties die u plaatst. We hebben in de Community verschillende soorten groepen:

  • Publieke groepen: berichten zijn voor iedereen zichtbaar, ook mensen die niet zijn ingelogd. Reacties zijn alleen zichtbaar voor leden van de Community.
  • Besloten groepen: berichten en reacties zijn zichtbaar voor alle ingelogde gebruikers van de Community. Ook voor mensen die geen lid zijn van de groep waarin u berichten en reacties plaatst.
  • Gesloten groepen: berichten en reacties zijn alleen zichtbaar voor groepsleden.

Wie kunnen mijn privéberichten zien?

U kunt andere leden van de Community privéberichten sturen. Privéberichten zijn alleen zichtbaar voor de ontvanger. Andere groepsleden en beheerders van de Community kunnen deze berichten niet zien.

Wat doen de beheerders van de Community?

De beheerders van de Slachtofferhulp Community zijn medewerkers van Slachtofferhulp Nederland. Zij houden in de gaten of leden zich gedragen volgens onze gedragsregels. Beheerders kunnen ook reageren op vragen of opmerkingen, berichten plaatsen of verwijderen en evenementen aankondigen.

Hoe meld ik ongewenst gedrag?

Komt u ongewenst gedrag tegen van een van de leden van de Community? Meld dit dan zo snel mogelijk bij de beheerders. Zij nemen dan contact op met het betreffende lid.