Voor de helpers van slachtoffers van seksueel misbruik

Publieke groep 49 leden
Voor de helpers van slachtoffers van seksueel misbruik

Heb jij je partner, vriend(in), familielid of iemand anders geholpen na een ingrijpende gebeurtenis? Of ondersteun je nu iemand? Mooi dat je dat doet! Je steun kan veel betekenen voor de ander. Maar misschien is het voor jou af en toe uitdagend. Of heb je vragen over hoe je het beste kunt helpen.

Je bent welkom in deze online community Voor de Helpers. In deze groep kun je veilig en anoniem ervaringen van anderen lezen, vragen stellen en je eigen verhaal delen.

Heb je vragen over deze groep of over de community? Laat het ons weten via community@slachtofferhulp.nl.

Meld je aan en reageer anoniem 

Wil je reageren of zelf je verhaal delen? Meld je aan, bedenk een schuilnaam en je kunt meteen aan de slag. 

Stel jezelf voor aan de groep

Om te weten wat iedereen doormaakt is het fijn wanneer je je verhaal deelt met de rest. Je bepaalt natuurlijk zelf wat je wel en niet vertelt. Je kunt dit eenvoudig doen door een onderwerp aan te maken. Dit is een publieke groep, iedereen kan je verhaal lezen.

Tip: Schrijf het eerst apart in een tekstverwerker en kopieer en plak het daarna in de community.

Je persoonlijke tijdlijn 

In de tijdlijn zie je alle berichten die groepsleden hebben geplaatst. Het nieuwste bericht staat bovenaan. Je kunt hier direct een bericht plaatsen. Een ervaring of vraag delen? Ga naar Onderwerpen en maak een nieuw onderwerp aan. 

Slachtofferhulp beantwoordt vragen en denkt mee 

Slachtofferhulp Nederland helpt deelnemers op weg in de community. We plaatsen regelmatig nieuws en tips en beantwoorden inhoudelijke vragen. Ook kijken we mee zodat de groep een prettige en veilige omgeving is en blijft. Om dat te bewaken, gelden er huisregels voor de community.