Voor slachtoffers van whatsapp-fraude

Publieke groep 30 leden
Voor slachtoffers van whatsapp-fraude

Heb je te maken gehad met whats-app fraude, in welke vorm dan ook? Na zo’n ingrijpende gebeurtenis kan het prettig zijn om anoniem in contact te komen met lotgenoten. Als slachtoffer, maar ook als helper ben je hier welkom. De Slachtofferhulp Community is een veilige plek om elkaars ervaringen te lezen, vragen te stellen of je verhaal te delen. 

In deze groep ontmoet je lotgenoten van Whatsapp-fraude. Bij WhatsApp-fraude of sms-fraude vraagt een familielid of goede bekende je per WhatsApp of sms om op korte termijn een flink bedrag over te maken. Het blijkt echter geen familielid of goede bekende te zijn, maar een oplichter. Deel hier je ervaring of die van een ander. Je kunt meer lezen over wat je kunt doen op deze pagina.

Meld je aan en reageer anoniem 

Wil je reageren of zelf je verhaal delen? Meld je aan, bedenk een schuilnaam en je kunt meteen aan de slag. 

Je persoonlijke tijdlijn 

In de tijdlijn zie je alle berichten die groepsleden hebben geplaatst. Het nieuwste bericht staat bovenaan. Je kunt hier direct een bericht plaatsen. Een ervaring of vraag delen? Ga naar Onderwerpen en maak een nieuw onderwerp aan. 

Slachtofferhulp beantwoordt vragen en denkt mee 

Slachtofferhulp Nederland helpt deelnemers op weg in de community. We plaatsen regelmatig nieuws en tips en beantwoorden inhoudelijke vragen. Ook kijken we mee zodat de groep een prettige en veilige omgeving is en blijft. Om dat te bewaken, gelden er huisregels voor de community.