Publieke lotgenotengroep seksueel misbruik en seksueel geweld

Publieke groep

Welkom bij de lotgenotengroep seksueel misbruik en seksueel geweld

Heeft u te maken gehad met seksueel geweld, misbruik of intimidatie? Dan kan het prettig zijn om anoniem in contact te komen met lotgenoten. Als slachtoffer, maar ook als naaste bent u hier welkom. De Slachtofferhulp Community is een veilige plek om elkaars ervaringen te lezen, vragen te stellen of uw eigen verhaal te delen.


Meld u aan en reageer anoniem

Wilt u reageren of zelf uw verhaal delen? Meld u aan, bedenk een nickname en u kunt meteen aan de slag.


De stream: uw persoonlijke tijdlijn

U ziet in de stream alle berichten die groepsleden hebben geplaatst. Het nieuwste bericht staat bovenaan. U kunt hier direct een bericht plaatsen. Een ervaring of vraag delen? Ga naar Onderwerpen en maak een nieuw onderwerp aan.


Liever delen in een gesloten groep?

Verhalen in deze publieke online lotgenotengroep zijn voor iedereen zichtbaar. Wilt u uw verhaal wel delen, maar liever in een afgeschermde omgeving? Meld u dan aan voor de gesloten groep seksueel misbruik. Berichten in het gesloten gedeelte zijn alleen zichtbaar voor groepsleden.

Lees meer over de gesloten groep


Slachtofferhulp beantwoordt vragen en denkt mee

Slachtofferhulp Nederland helpt deelnemers op weg in de Community. We plaatsen regelmatig nieuws en tips en beantwoorden inhoudelijke vragen. Ook kijken we mee zodat de groep een prettige en veilige omgeving is en blijft. Om dat te bewaken gelden er huisregels voor de Community.