Besloten groep is gestart

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van stalking’
4 november 20213 reacties215 weergavenPublieke groep
Eva
Eva | Communitymanager Slachtofferhulp Nederland

Wordt jij gestalkt? Dat kost veel energie. De invloed van stalking op je leven kan groot zijn. Ook als er geen fysiek geweld aan te pas komt voelt het vaak alsof dat wel zo is: misschien heb je de neiging weg te duiken of je kleiner te maken. Ervaar je een gevoel van dreiging. Wat zou de volgende zet zijn? Als je in deze onzekerheid leeft, ervaart je lichaam voortdurend stress en kun je daardoor ook nog allerlei fysieke klachten ontwikkelen. Hoe ga je met die stressklachten om? Erover schrijven en in contact komen met lotgenoten kan je helpen.

Vanaf nu kan dit ook in een besloten groep. In de besloten groepen kunnen alleen groepsleden meelezen. Deze groepen zijn kleiner, maar wel intiemer. Voor deze groepen doen we een intake. Dit betekent dat we graag in gesprek met je gaan voor we je toegang geven tot de groep. Dit doen we voor de veiligheid van de groepsleden. 

Ga hier naar de groep en vraag je lidmaatschap aan: Groep Verhalen | Slachtofferhulp Community

Reageren op dit verhaal?

Members of the Lotgenoten Community can join into the conversation with other members. Share your experiences, support other members or ask questions.

3 reacties

Default profile image
Weegschaal913

Hallo Eva hoe kan in mij hiervoor aanmelden

Login om te reageren
Eva
Eva | Communitymanager Slachtofferhulp Nederland

Hoi [~3636] sorry voor mijn late reactie. Ik heb dit bericht helemaal gemist! Als je naar de groep gaat staat er een knop "Vraag lidmaatschap aan", als je daarop klikt krijg ik de aanvraag binnen.

Login om te reageren
Default profile image
Weegschaal913

Hi Eva als het goed is zit ik er al in

Login om te reageren