Alle bijeenkomsten voortaan te zien op de Online Lotgenoten Community

Naar de lotgenotengroep ‘Voor slachtoffers van datingfraude’
25 juli 20220 reactie132 weergavenPublieke groep
Eva Landelijk Lotgenoten Coordinator
Eva | Landelijk Lotgenoten Coordinator Slachtofferhulp Nederland

Sindskort biedt Slachtofferhulp Nederland maar liefst 4 verschillende vormen van lotgenotencontact. Welke bijeenkomsten er allemaal zijn staat op onze website maar vanaf nu ook op de community onder de knop Bijeenkomsten! Zo heb je altijd binnen enkele muisklikken overzichtelijk welke vormen er zijn en kun je kiezen wat het beste bij jou past.

Online Themasessies in oktober voor datingfraude

Tijdens deze themasessie ontmoet je andere slachtoffers van datingfraude en kun je in gesprek met een expert. Na een korte introductie over een thema, gaan jullie onderling in gesprek om ervaringen te delen. Dit onder begeleiding van een lotgenotenbegeleider en een expert van Slachtofferhulp Nederland. Ontmoet lotgenoten digitaal in een kleine setting van maximaal 8 deelnemers voor persoonlijk contact met meer diepgang en de ruimte om vragen te stellen aan een expert. 

Het doel van het webinar is dat we handvaten geven om regie te kunnen houden op jouw leven ondanks deze ervaring. Wat kan er wel? Wat kun jij doen om de regie weer terug te nemen.

Agenda 4 + 11 oktober 19.00 - 21.00

  • Introductie 3 minuten per persoon
  • 10 minuten theorie van een expert
  • 1 uur met elkaar in gesprek
  • Afsluitend rondje; hoe heb je het ervaren?

Privacy

We nemen het webinar niet op. Het is ook voor anderen niet toegestaan iets op te nemen. Het is wenselijk om je camera aan te hebben, het hoeft niet. Als je iets wilt zeggen moet wel de microfoon aan. Meld je aan voor deze webinar om handvaten mee te krijgen en je weerbaarder te maken.

Reageren op dit verhaal?

Als lid van de Lotgenoten Community kun je in gesprek gaan met andere leden. Deel jouw eigen ervaringen, ondersteun andere slachtoffers of stel vragen.